Sivut

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Kuvia

Huomatkaa mahtava inspis otsikossa. 

Kävin tässä tänään mummulassani ja Michie oli mukana, joten toisesta lapsukaisestani kuvaa tällä kertaa. Eli Michie on My Select Merl, ja toinen nukkeni. 

Yhtäkkiä alko satamaan oikein kaatamalla, niin kuvia ei ole niinkään paljoa, kun ulkona kuvailin, mutta muutamia löytyy. Löysin kanssa mummolan pihasta muutama hyvää kuvauspaikkaa, jonnekka vois mennä kuvaamaan sitten enskerralla, kunhan ottasin vaan Sutzun mukaan. c:
Ja muokattuna vielä toi yks kuva, joka on mun henkilökohtainen lemppari. c:

En osaa kuvata Michietä stock-chipseilläsä. .__.
Noh onneks kohta asiaan tulee muutos.

Ainiinjoo, tää peruukki mikä Michiellä on päässä on samainen peruukki, mikä viimepostauksessa löytyi Sutzulta. Stockperuukkia en kestäny enää, niin vaihdoin tuon neitoselle päähän ja toinen nukke saa aina olla kaljuna, kun toista kuvataan. Mulla on rahat kasassa uusiin peruukkeihin, ja ne tilataankin vissiin jo huomenna, syy miksen pidä tuota peruukkia kummallakaan tytöistä on yksinkertainen. Tuo peruukki on kokoa 8-9'' ja on liian pieni Pullipille, joten jos sattuisin saamaan Dalin joskus niin tuo saattais mennä sille, jos sopii :D 

Mutta eipä mulla enää mitään sen kummoisempia, en jaksa alkaan kyllästyttämään ketään (jos joku näit ees lukee) turhilla jarinoillani, joten moikka! c: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti